Våra härliga sponsorer!

Vill ditt företag vara med på Tåget? Hör av dig till oss på info@skreataget.se så skickar vi lite info.Gör det möjligt för tåget att kunna köra hela sommaren. Under färden så får du höra lite om vart och ett av dem.

Välkommen till havet!
Nu är det dags. Dags för sand mellan tårna, lata dagar bakom solglasögonen, stunder med familj och vänner, små äventyr och stora upplevelser. Välkommen till Skrea Camping!
/ Roger med personal

Cafe På G - Skrea strand har funnits i 7 år. Varje år händer det något nytt och spännande. Deras motto är att aldrig sitta still (för länge). I år har det inte bara dykt upp 1 utan 2 barer. En för regniga dagar inne och en för soliga dagar ute. Du finner både glass, fika, lunch och annat smått och gott. Något för alla - som de själva brukar säga. Välkomna in önskar
Beatrice & Mattias med ett härligt personalgäng

Detta företagar med sin härliga personal är de som driver Skreatåget. Det sköter om tåget och ger det den kärlek de behöver.De är ett arbetsintegrerande socialt företag, (ASF), 

”På En Trappa Upp finns en anda som kännetecknas av att alla får utvecklas i sin egen takt, alla accepteras som de är, varje individs möjligheter tas tillvara på och hela människan ska bli sedd”

Dessa härliga företag hjälper och stöttar oss så att Skreatåget kan rulla.